Kozlové rozhodli o zisku tří bodů necelé dvě minuty před koncem základní hrací d

SC Kolín SC Kolín
5 : 4 (1:1, 2:2, 2:1)
HC Moravské Budějovice 2005 HC Moravské Budějovice 2005

Soupiska domácí

Sejpal (Koutský) – Hanzl, Březina, Voženílek, Skokan, Barták, Horyna, Kadlec st. "A", Havelka – Malý "C", Semirád, Černý, Zumr, Pipek, Krajňák, Kozák, Kadlec ml., Kusý, Jelínek

Rozhodčí

Sýkora – Marek
Ovsík

Soupiska hosté

Dudáček (Dusík) – Šťáva, Kovář, Sobotka "A", Kliment, Peroutka, Pelikán, Polívka, Mikeš "C", Nováček, Rytnauer "A", Krutiš, Horký, Lupač, Matějka, Šurý, Bulín, Hačecký

Vyloučení 5:5
Využití 1:2
V oslabení 0:0
Počet střel
Diváků 789
  • Šurý (Lupač) 13. minuta
    Branka hosté
  • Kusý 17. minuta
    Branka domácí
  • Kusý (Krajňák, Skokan) 24. minuta
    Branka domácí
  • Zumr (Voženílek, Horyna) 29. minuta
    Branka domácí
  • Mikeš (Polívka) 34. minuta
    Branka hosté
  • Bulín (Lupač, Kovář) 38. minuta
    Branka hosté
  • Malý (Kadlec st.) 44. minuta
    Branka domácí
  • Horký (Mikeš, Polívka) 52. minuta
    Branka hosté
  • Kusý (Zumr) 59. minuta
    Branka domácí

Komentář k utkání (web SC Kolín- www.sckolin.cz)

Můj dům, můj hrad. Takové heslo letos vyznávají kolínští hokejisté. Ve středu porazili letos rozjeté Moravské Budějovice. A nebyl to jednoduchý zápas.

Kozlové nejprve prohrávali, když Šurý sklepl puk na útočné modré, přejel beka a po zemi skóroval. Reagoval na to v sedmnácté minutě Kusý, který dorážel na gólmana tak dlouho, až mu vypadl puk, který už měl pod kontrolou, za brankovou čáru. Stav po první třetině 1:1.

Začátek druhé třetiny patřil domácím. Nejdřív ve hře 4 na 4 ujeli dva na jednoho. Krajňák připravil puk pro Kusého jen na doklepnutí. Pak Kolínští sehráli přesilovku a tak dlouho vařili, až z hrnce Zumr kličkou vybublal gól.

Jenže o dvě branky nevedl Kolín dlouho. Dva fauly znamenaly oslabení pět na tři a jedenáct sekund před vypršením prvního trestu Kozlové kapitulovali. Navíc pak těsně před odchodem do kabin přišla střela od mantinelu a před bránou se ocitl sám Bulín na dorážku a bylo zase vyrovnáno. Stav po druhé třetině 3:3.

V úvodu třetí dvacetiminutovky se o slovo přihlásili znovu Kozlové. Kadlec vystřelil z kruhů a před bránou puk usměrnil kapitán Malý. Když pár vteřin na to Sejpal vychytal gólovku Lapače, Kozlové byli o to víc na koni. Jenže šli znovu do oslabení a znovu v něm inkasovali. Ve hře čtyři na pět Horký zamířil tak přesně, že jen puk cinkl od břevna do růžku a v padesáté druhé minutě se začínalo znovu od začátku. Stav byl vyrovnaný 4:4.

Čas utíkal rychle, ani jeden z týmů si nevypracoval velkou šanci. Kozlové zahodili i přesilovku, a tak už to vypadalo na prodloužení. Ale v padesáté deváté se rozjel po křídle Kusý, obkroužil bránu a zakroutil do ní puk. Dokončil tak svůj hattrick a vystřelil Kolínu tři body.

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz