Kozlové ovládli třetí třetinu a zaslouženě zvítězili

HC Moravské Budějovice 2005 HC Moravské Budějovice 2005
1 : 4 (0:0, 1:1, 0:3)
SC Kolín SC Kolín

Soupiska domácí

Dusík (Dudáček) – Šťáva, Kovář, Sobotka, Kliment, Peroutka, salát, Polívka – Havel, Mikeš, Nováček, Rytnauer, Krutiš, Horký, Lupač, Matějka, Hačecký, Šurý.

Rozhodčí

Marek Honza – Ing. Lukáš Linhart
Bc. Jan Kleprlík

Soupiska hosté

Koutský (Sejpal) – Březina, Voženílek, Skokan, Barták, Hanzl, Kadlec, Havelka, Labuta – Panna, Malý, Semirád, Zumr, Pipek, Krajňák, Kozák, Černý, Morkes, Kadlec ml., Netušil.

Vyloučení 3:4
Využití 1:0
V oslabení 0:0
Počet střel 26:32
Diváků 380
  • Barták (Černý, Kozák) 24. minuta
    Branka hosté
  • Mikeš (Šťáva, Havel) 27. minuta
    Branka domácí
  • Černý (Zumr) 45. minuta
    Branka hosté
  • Semirád (Malý) 47. minuta
    Branka hosté
  • Krajňák (Černý) 59. minuta
    Branka hosté

Komentář k utkání

Utkání začala aktivněji Žihadla, ale svoji snahu nevyjádřila brankově. Hosté postupně hru vyrovnali a byl k vidění rychlý hokej s dobrými obranami na obou stranách. V největší šanci úvodní části se ocitl hostující Černý, ale jeho střelu do poloprázdné branky Dusík v domácí kleci zázračně vyrazil.

Druhá část utkání začala aktivitou hostí. Odměnou Kozlům baly první branka zápasu, když se od modré čáry pod víko trefil Martin Barták. Žihadla srovnala záhy v přesilové hře. Na konci přesilovkové kombinace byla přesná střela z hole Romana Mikeše. V polovině utkání mohl srovnat Matějka z trestného střílení, ale po dokonalém vymíchání brankáře trefil pouze jeho beton. Je otázkou, zda před brankovou čarou, či za ní, ale hlavní sudí rozpažil a skóre tak zůstalo vyrovnané až do konce této části.

Na úvod třetí třetiny přišlo varování pro domácí. Černého střela se otřela o horní tyč. Když se o chvíli později neujala ani Sobotkova střela, udeřili znovu hosté. V průběhu dvou minut odskočili na rozdíl dvou branek. Nejprve z téměř nulového úhlu překvapil domácího brankáře střelou pod víko Martin Černý a o chvíli později využil přihrávku od zadního mantinelu Jakub Semirád. Kozlové pak precizní obranou svůj náskok udržovali a v konci třetiny trefou do prázné branky navýšili z hole Martina Krajňáka.

 

 

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz