MB HOKEJ MB HOKEJ
4 : 5sn (1:2, 1:1, 2:1)
HOKEJ Uherský Ostroh HOKEJ Uherský Ostroh

Soupiska domácí

Vacek (Helešic) – Čermák, Bazala, Theimer, Salát, Šťáva (A), Kovář – Kudera, Horák, Válek, Sigmund, Trnka, Mikeš, Vysloužil, Alexa, Procházka (A), Trojan, Nováček (C).

Rozhodčí

Jakub Karpíšek — Vladislav Bernard
Marek Tichý

Soupiska hosté

Šurý (Peprník) – Vaněk, Kučera R., Klauda, Rauš D. (A) – Zabludil L., Zabludil J., Galuška L., Galuška V. (C), Frolek, Rauš M., Stránský, Kučera M., Flora Petr, Mika (A), Kolář, Juračka, Flora Pavel.

Vyloučení 12:10
Využití 1:1
V oslabení
Počet střel 54:42
Diváků 330
  • VÍT MIKA (Lukáš Zabludil, Marek Rauš) 8. minuta
    Branka hosté
  • LUKÁŠ NOVÁČEK (Milan Procházka, Roman Mikeš) 11. minuta
    Branka domácí
  • VÍT MIKA (Vilém Galuška, Jakub Zabludil) 13. minuta
    Branka hosté
  • PETR FLORA (Ivan Klauda) 28. minuta
    Branka hosté
  • MIREK BAZALA (Ondřej Šťáva, Patrik Kovář) 32. minuta
    Branka domácí
  • ŠTĚPÁN VANĚK (Filip Stránský) 47. minuta
    Branka hosté
  • LUKÁŠ NOVÁČEK (Roman Mikeš, Milan Procházka) 47. minuta
    Branka domácí
  • LUKÁŠ NOVÁČEK (Ondřej Šťáva, Roman Mikeš) 48. minuta
    Branka domácí
  • Vilém Galuška 66. minuta
    Branka hosté

Petr Kolečkář, hlavní trenér:

"Třetí zápas v pěti dnech, ale konečně plná sestava, až na jednoho nemocného. V úvodní třetině jsme začali příliš lehkovážně. Ostroh je nebezpečný v útoku a my mu svojí bohorovností nabídli příliš prostoru. Postupně jsme však dokázali hru zjednodušit a zrychlit. Tým ukázal svoji sílu v tom, že ho nepoložilo ani to, když dvakrát v zápase prohrával o 2 góly. Zápas, ve kterém se hraje 5 na 5 méně než polovinu hrací doby, je vždy náročný na psychiku hráčů. My jsme v některých chvílích nedokázali udržet emoce na uzdě a naší nedisciplinovaností jsme se po vytouženém vyrovnání sami připravili o možnost utkání rozhodnout ještě v základní hrací době. Ač jsme poté fakticky celé prodloužení odehráli v oslabení, tak z tolika ložených šancí, co jsme si i přesto vytvořili, prostě musíme rozhodnout. Nájezdy už neklaply, což nás mrzí. Jsem však přesvědčen, že si naši fanoušci užili pořádnou hokejovou show, leč s trochu hořkým koncem. Na závěr se určitě sluší poděkovat všem divákům, že spořádaně seděli na svých místech na tribuně a pomohli tak zdárnému průběhu zápasu."

video

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz