Jedna ze znojemských legend se stala Žihadlem. Přichází Milan Procházka.

Jedna ze znojemských legend se stala Žihadlem. Přichází Milan Procházka.

Žihadla vítají dnešním dnem ve svých řadách výraznou posilu. Stává se jí Milan Procházka Ostřílený dvaačtyřicetiletý útočník se s klubem dohodl na spolupráci, která má zajistit významné zkušenosti pro nově rodící se tým.


Milan Procházka je jednou z nejvýraznějších osobností nejen znojemského, ale i českého hokeje. Svůj debut v nejvyšší soutěži absolvoval již během sezony 1996/1997. Tehdy jako člen týmu Pardubic. Největší část svojí kariéry nicméně strávil na jihu Moravy. Pamatuje si téměř kompletní znojemskou extraligovou štaci. Během ní vždy patřil k lídrům Orlů, jak na ledě, tak i v kabině.

Za vše hovoří čísla. Mezi extraligovými mantinely sehrál 526 zápasů (77+110).

Kromě Znojma si v tuzemské elitní soutěži vyzkoušel angažmá v Karlových Varech. To bylo zřejmě vrcholem Procházkovi kariéry, neboť zde slavil zisk extraligového titulu. ¨

Posledních několik let spojil především s prvoligovým Přerovem. I zde patřil k nejlepším hráčům celého mužstva. Loni si odskočil zahrát hokej do exotiky, když si vyzkoušel štaci v Itálii.

Milan Procházka navlékl během své bohaté kariéry v několika případech také reprezentační dres České republiky.

„Dnes je velký den, protože můžeme v našich řadách přivítat takovou velkou posilu jakou je Milan Procházka. Určitě posune naše mladé hráče zase kupředu a bude jim mentorem. Slibujeme si od něj, že bude řídit hru naší druhé formace a bude se prosazovat v přesilových hrách. Dále chci zdůraznit, že i díky spolupráci s Orly Znojmo bylo možné zrealizovat příchod znojemské legendy Milana Procházky. Děkujeme.“ Pověděl pro oficiální web Žihadel jednatel a hlavní trenér Miroslav Vybíral.

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz