PREVIEW: Žihadla míří na led Velké Bíteše.

PREVIEW: Žihadla míří na led Velké Bíteše.

Bojovat o další body do tabulky míří naše žlutočerné mužstvo do Velké Bíteše.


Moravskobudějovický HOKEJ

Žihadla mají za sebou tři zápasy, z toho dvakrát z nich odešla družina Petra Kolečkáře vítězně. Černožlutí dokázali zdolat Uherský Brod a Uherské Hradiště. Nad jejich síly byl až Uherský Ostroh, který dokázal v Moravských Budějovicích zvítězit 5:4 po samostatných nájezdech. I z tohoto zápasu si však Žihadla odnesla alespoň bod. Velkou měrou se na tom podílel střelec hattricku Lukáš Nováček. Souboj s Ostrohem sledovalo 330 diváků, což je maximální kapacita stadionu, tedy samozřejmě pouze v době koronavirové. Za zmínku stojí rovněž skutečnost, že další domácí zápas proti Kroměříži byl po domluvě obou celků přeložen na prosinec. V původně plánovaném termínu by se totiž musel hrát před prázdnými tribunami.

HC Spartak Velká Bíteš

Spartakovcům se vstup do soutěže nepovedl podle představ. Náš sobotní soupeř stále čeká na první body, neboť ve svých úvodních dvou zápasech odešel z ledu dvakrát poražen. Velká Bíteš nestačila na Břeclav a Uherský Brod. Oba zápasy byly sehrány na hřištích soupeřů, proti Žihadlům tak Spartak čeká letošní domácí premiéra. Vzhledem k poměrně nízké vzdálenosti mezi oběma soupeři se dá hovořit o jakémsi derby. Utkání tak bude mít zcela jistě náboj i atmosféru.

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz