Rozhovor: Navrátilec do sestavy Jan Bulín!

Rozhovor: Navrátilec do sestavy Jan Bulín!

První letní posilou Žihadel je znojemský odchovanec Jan Bulín. Moravskobudějovický hokej tak získal zvučnou posilu do útoku, z kterého již před jeho příchodem měla většina krajské ligy strach. My jsme se rozhodli Honzu vyzpovídat pár otázkami.


První otázka je asi zjevná. Co tě přivádí do našeho klubu? Poslední sezóny jsi strávil na druholigových štacích a poslední konkrétně u rivala z Havlíčkova Brodu.

Hlavním důvodem pro volbu Moravských Budějovic je můj stabilní pracovní úvazek ve Znojmě. To se neslučuje s tím být hokejovým profesionálem, zároveň mě hokej ale stále baví a nechtěl jsem s hokejem končit. Lukáš Nováček s Ondřejem Šťávou mě oslovili, zda bych nechtěl pokračovat s hraním v Moravských Budějovicích. Na Moravské Budějovice mám dobré vzpomínky, je to místo, kde jsem začínal se seniorským hokejem a rád se sem nyní vracím.

Jaké jsou tvé ambice a těšíš se na návrat do známého prostředí?

Hlavní cíl je podávat co nejlepší výkony jak moje osobní, tak týmové. Sledoval jsem, že loni se krajská liga vyhrála a těším se na sezónu, abychom mohli pokračovat i v dalších úspěších. V Moravských Budějovicích byla vždy skvělá parta, několik kluků z týmu znám osobně a věřím, že klub zůstal rodinným, a že si všichni společně navzájem sedneme a budeme pracovat jako jeden tým.

Atmosféra na zimním stadionu je asi nejlepší v lize. Jak vzpomínáš na fanoušky a jejich podporu?

Je to tak, v Budějovicích byli vždy skvělí fanoušci a vzpomínám na to velmi rád. Nejraději na zápas se Sokolovem! Vyzdvihl bych především práci Fanclubu. Ne každý tým se může pyšnit tak věrnými a hlasitými fanoušky. I v druhé lize občas byla na některých zimních stadionech komorní atmosféra. Těším se a doufám, že nás přijdou opět podpořit.

Co bys vzkázal fanouškům Moravskobudějovického hokeje?

Že se na ně těším a nemohu se dočkat, až obléknu černo žlutý dres a uslyším jejich podporu. Zvlášť se osobně těším hned na první domácí zápas, který by měl být reprízou loňského finále s Pelhřimovem. Na ten bych chtěl všechny fanoušky pozvat. A přál bych si, aby chodili v hojném počtu, jako to bylo doposud.

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz