TRHAVINA JMÉNEM RYTNAUER ODJIŠTĚNA

TRHAVINA JMÉNEM RYTNAUER ODJIŠTĚNA

Oznámení přestupu Ladislava Rytnauera do HC Moravské Budějovice na webu havlíčkobrodských Rebelů se podobalo předčasně odjištěnému granátu. Teď již můžeme nechat tuto trhavinu naplno vybuchnout. Takže s kým budou mít fans Žihadel od srpna tu čest?


Hráč s číslem 63 toho za svou dosavadní kariéru stihl opravdu hodně. Zažil postup jihlavské Dukly do nejvyšší soutěže i její následný pád. V extralize nakrátko oblékal také dresy jiných celků, nicméně jeho jméno je spjato hlavně s prvoligovým hokejem.

I v této soutěži stihl za více než pět set utkání poznat domácí kabiny několika klubů, ale převážnou část této úctyhodné porce zvládl na Vysočině. Kromě již zmíněné Dukly působil rovněž v havlíčkobrodské kotlině, kde místním Rebelům chvíli i šéfoval s kapitánským céčkem na hrudi.

Vloni si vyzkoušel zahraniční angažmá v Německu a Rumunsku. A co přivedlo tohoto produktivního tvůrce do Moravských Budějovic? Jak se těší na obnovenou spolupráci se svým vrstevníkem Lukášem Havlem? To vše si přečtete již brzy.

Rozhovor s oběma zkušenými borci vám naservírujeme už příští týden. A pro fanoušky žluto-černého koně východní skupiny 2. ligy tu máme jedinečnou příležitost. Na co byste se těchto dvou hokejových matadorů chtěli zeptat? Podělte se o vaši zvědavost na Facebooku! Dvě nejzajímavější otázky duu Havel–Rytnauer skutečně položíme.   

Hlasujte
v anketě
Obleč se
do vosího

Máme pro tebe dresy, trika, čepice a další suvenýry.

Kšiltovka
459

Generální partner
Významní partneři
Partneři
HC Lední medvědi Pelhřimov SK Telč HC Orli Bystřice nad Pernštejnem HC Spartak Velká Bíteš HC Ledeč nad Sázavou HC Světlá nad Sázavou HHK Velké Meziříčí HC Chotěboř TJ Náměšť nad Oslavou TJ Jiskra Humpolec Onlajny.com Hokej.cz